ampacordef 
icono inici
clickedu logo

ppt animation 332Saber parlar en públic és una habilitat cada vegada més important en el desenvolupament escolar, social, mental i professional

L' expressiò oral és un dels aprenentatges més complicats en l'etapa escolar. Estem parlant d'un conjunt de tècniques que marquen unes pautes generals que s'han d'aplicar per tenir una comunicació efectiva.

És la forma d'expressar de manera correcta i clara el que es pensa, totes les persones tenen la necessitat de comunicar-se oralment i, per això, és de vital importància que aquest aprenentatge es doni a les escoles. 

Treballar l'expressió oral a l'aula és fonamental en els i les nostres estudiants. Implica la capacitat de comunicar-se correctament amb els altres, expressar idees i emocions, convèncer, dissuadir, entre moltes altres coses. 

En els últims anys es va prenent consciència de la seva importància i s'han anat introduint les exposicions orals i presentacions de treballs a les aules. 

Té múltiples beneficis en els nens i les nenes, ja que aprenen a organitzar i estructurar un tema, saber argumentar, escoltar i respectar les opinions d'altres, i, sobretot, guanyen més confiança en si mateixos, els ajuda a perdre la por a parlar davant els altres, els ajuda a gestionar les seves emocions, defensar les seves idees, a més de desenvolupar habilitats de lideratge i pensament crític. 

Per tot això i molt més, al Sagrat Cor volem potenciar en els i les nostres alumnes la capacitat d'expressar-se davant els altres, i ho hem fet, aquest cop, creant un mini espai anomenat "TVCOR", que realitzen els i les alumnes de 1r d'ESO, en el que ens exposen tot allò que passa per la seva imaginació en forma de petites "píndoles".

Com creiem que ho han fet de meravella, volem ensenyar-vos que en la imaginació està el poder, i la veritat és que a ells i elles no els falta, ho han fet genial !!

Mireu la nostra secció TVCOR al menú lateral!!

microfono