ampacordef 
icono inici
clickedu logo

bee7 klein"Els nens neixen sent científics en potència, amb una elevada curiositat pel món que els envolta"

Vam optar per iniciar la robòtica en els cursos d'infantil a la nostra escola, moment en què els nens tenen entre tres i cinc anys, ja que el seu nivell de capacitat simbòlica els permet començar a donar significat a signes i símbols i, per tant, iniciar-se en la codificació i descodificació de diferents sistemes de representació com, per exemple, el llenguatge escrit.

L'educació està canviant, les aules del futur, en lloc de centrar-se en la memorització, es plantegen com la superació diària de reptes i projectes en base a les diferents capacitats dels alumnes. La robòtica per a nens és perfecta per complementar l'ensenyament clàssic.

És una alternativa lúdica, l'alumne passa a ser el protagonista d'un joc de construcció mitjançant el qual dóna curs a la seva creativitat mentre treballa en la seva comprensió sobre la tecnologia.

La diversió és un factor clau en el procés educatiu que ajuda a aprendre mentre els nens i nenes juguen, s'ha demostrat que la robòtica és molt útil com a eina per a l'educació en ciències i enginyeria, tocant també les habilitats motrius i cognitives a l'hora d'acoblar una joguina motoritzada.

Fomenta la imaginació, el raonament, la lògica, la resolució de problemes i la manera en què ens enfrontem a ells, amb cada nou avanç, es millora l'autoestima de l'alumne, fomenta la col·laboració i la participació.

Per això, en el Sagrat Cor creiem fermament que hem de formar els nostres petits en matèries que siguin útils el dia de demà. Es tracta d'aprendre bé, d'obtenir coneixement, de desenvolupar potencials des del principi, i durant la resta de la seva etapa educativa.

Aquí teniu una petita mostra de com es treballa la Robòtica a P3, P4 i P5 esperem que us agradi !!