ampacordef 
icono inici
clickedu logo

 

 

LLIBRES CURS 2022-2023
INFANTIL-3 INFANTIL-4 INFANTIL-5
PRIMÀRIA 1
PRIMÀRIA 2 PRIMÀRIA 3
PRIMÀRIA 4 PRIMÀRIA 5 PRIMÀRIA 6
ESO 1 ESO 2
ESO 3 ESO 4

 

 

Familiar, ecologista, solidària, creativa i plurilingüe-multicultural son els nostres cinc pilars. Per això treballem fermament per a què els/les nostres alumnes creixin amb aquests valors al llarg de la seva etapa educativa al Sagrat Cor.

Volem nens i nenes feliços, lliures, responsables, amb sentit crític, amb creativitat i iniciativa per tal de contribuir a un món més humà, just i solidari.

Des d'INF-3 comencem a introduir la robòtica, les activitats manipulatives, els valors i l’ ecologia d'una manera lúdica per als nostres infants, fent servir l'anglès com a llengua vehicular. Volem formar-los en matèries que els siguin útils el dia de demà.

El nostre lema, “Educant en el present cap al futur" no només és una frase feta, ens avalen els més de 100 anys que portem posant el cor en l´ ensenyament.


Per a qualsevol  informació  o  sol.licitud  d'entrevista personalitzada amb la nostre directora, Sra. Laura Guilera, contacteu amb    nosaltres al telèfon  93 662.01.30, o bè al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., on us atendrem gustosament.

imagenteaching Dates de prinscripció WEB 1

 

inicio preinscripciones

 

 
1 2