The Avengers 64911El cómic de 4ep

Els nens i nenes de 4t de primària estan treballant el còmic com a forma d’expressió artística i mitjà de comunicació, a més d’esdevenir un gènere molt popular entre els joves.

Cada alumne ha creat el seu còmic, a través de dibuixos amb petits textos que han donat forma a petites historietes molt interessants. Per fer l’activitat més motivadora i lúdica, han tingut la possibilitat d’intercanviar les seves creacions, tot explicant-lis i ensenyant-lis a la resta de companys. Aquest fet ens ha permés apreciar la creativitat de cada alumne a l’hora d’inventar guions i escenificar-los gràficament.

L’objectiu d’aquesta dinàmica activitat és posar en pràctica l’expressió escrita i l’expressió plàstica en un altre context més engrescador, per la possibilitat de compartir-ho amb el grup-classe. Amb aquesta experiència s’ha treballat una nova manera d’aprendre a aprendre, d’aplicar el sentit autocrític envers el treball dels nostres iguals, sempre desde el respecte, i de retroalimentar així els nostres aprenentatges.

mireu, mireu!!