ampacordef 
icono inici
clickedu logo

FUEGOManifestació contra el canvi climàtic

El divendres 28 de setembre, el col·legi Sagrat Cor va sortir al carrer per manifestar-se contra el canvi climàtic. Els alumnes van crear unes pancartes reivindicatives i dos alumnes de l’escola van llegir un discurs. Finalment es va fer un minut de silenci. L’activitat va ser un èxit!

Podeu veure les imatges

CLICK.AQUI.2.GRUPOBYJET

 

 


PLoggeer 1

 


sostenibleESCOLA SOSTENIBLE              

El 5 d’ abril, els delegats/des verds de 5è i 6è: Álex, Gabriel, Laia i Paula, van assistir al Forum d’ escoles sostenibles de primària a Sant Boi de Llobregat per a compartir experiències sobre la temàtica: PLÀSTIC ZERO A LES ESCOLES.

PLACA VERDELOGO ESCOLA SOSTENIBLE 

Dimecres 28 de setembre, els membres de la comissió mediambiental  de la nostra escola, vam assistir a l´acte de lliurament d´una placa, que ens nombra oficialment membre de la XESG (Xarxa d´escoles sostenibles de Gavà).

L´Alcaldessa del nostre municipi, Raquel Sánchez ,en persona, ens va lliurar el distintiu i ens va  felicitar per la tasca realitzada  animant-  nos a continuar treballant amb il·lusió  impartint els valors  per viure de manera sostenible.

El logo escollit per a aquesta placa va estar dissenyat per la nostra alumna Ainhoa Sancho  Párraga  de 3r ESO que va guanyar el concurs de selecció d´entre 5 altres escoles més i a  la  que l´Alcaldessa li va fer entrega d´un diploma.

papeleraSETMANA DE RECOLLIDA DE RESIDUS

A mitjans d´octubre, vam participar a la setmana de recollida de residus, una campanya organitzada per       l´ajuntament per a fomentar el reciclatge a la nostra ciutat .

Els alumnes de 5è van ser els encarregats /des de pesar els residus que les famílies i veïns portaven al punt de recollida i d´anar informant a tothom que passava d´on va cada residu: envasos al groc, vidre al verd i paper i cartró al blau.

En acabar la setmana, vam recollir 228kg de residus que , com a premi per participar, es convertiran en material escolar pels alumnes.

Gràcies a tots/es per la vostra participació i.......... a continuar reciclant !